Terug

KCVO start het Sportfestijn met een wedstrijd tegen Loenermark

KCVO start het Sportfestijn met een wedstrijd tegen Loenermark

De loting voor het Toyota Wagenmaker Toernooi voor eerste elftallen heeft uitgewezen dat KCVO het seizoen officieus opent met een wedstrijd tegen Loenermark. Tijdens het 56steSportfestijn van de club, dat van 15 tot en met 18 augustus wordt gehouden, trapt de ploeg van de nieuwe trainer Bardy Verhoef op die donderdag om 19.00 uur af. De andere halve finale gaat om 20.00 uur tussen SC Overwetering en WWNA.

 

Het Toyota Wagenmaker Toernooi is één van de verschillende attractieve onderdelen van het Sportfestijn. Op donderdag 15 is er bijvoorbeeld ook het RABO Talententoernooi, waaraan de junioren van KCVO en VIOS deelnemen. Die avond komen de jongste junioren in actie. Op vrijdag gaat het Sportfestijn verder met het RABO-talententoernooi voor de oudste junioren en is het damestoernooi. Daaraan doen de dames van KCVO, titelverdediger V en L, VV Emst, VIOS 2, VIOS 3, WWNA, VV Oene en ZVV’56 mee. Dan is er tevens de eerste feestavond met DJ Remco en DJ Laurens.

 

Traditiegetrouw staat de zaterdag van het Sportfestijn ook bij de 56ste editie vooral in het teken van het Robert Dijkman familietoernooi. In een groot deelnemersveld met zestien ploegen verdedigt de familie Oortwijn de wisselbeker, nadat die ploeg vorig jaar de finale heeft gewonnen van Meuleman. Voor vele deelnemers wordt het trouwens een lange dag, want die avond is er opnieuw een feestavond met DJ Remco en DJ Laurens. Dan is er voorts nog een gastoptreden van de Apeldoornse zanger Enrico Moes.

 

Het 56ste Sportfestijn wordt zondag 18 augustus afgesloten met om 11.00 uur eerst een wedstrijd tussen de tweede elftallen van KCVO en VV Voorst, waarna er niet alleen enkele pupillenelftallen in actie komen, maar ook de finales van het Toyota Wagenmaker Toernooi zijn. Om 13.00 uur begint het duel om de derde plaats en om 14.00 uur de eindstrijd. Daarmee openen en sluiten de eerste elftallen vier dagen vol sport en festijn.

Toegevoegd op: 11 Juli 2024