Terug

Kom je voetballen?

Kom je voetballen?

Zaterdag 5 september start het KCVO Hypotheekshop Epe WORLD CUP-seizoen weer! Dat betekent dat er vanaf dan elke zaterdagmorgen weer spannende interlands worden gespeeld bij KCVO.

Gehuld in landentenues voetballen de jongste pupillen (van 4 jaar tot een jaar of 8) in vier-tegen-vier-partijtjes tegen elkaar, gewoon op het veld van KCVO. Dat is lekker overzichtelijk voor zowel de spelers als hun ouders. Veel spelen, veel balcontact en veel plezier, daar leren we het meest van en dat is het uitgangspunt van deze voetbalmorgens. Toch is er weldegelijk sprake van competitie. De scores worden nauwkeurig bijgehouden om over een week of zes vast te kunnen stellen wie de bronzen, zilveren of gouden medaille heeft verdiend. Ook is er een penaltybokaal te winnen! Deze wordt uitgereikt aan de topscorer van de penalty-rondes die elke week op het programma staan..

Alle jonge jongens en meisjes die mee willen voetballen, zijn van harte welkom. Zorg dat je zaterdagmorgen om 9.15 uur aanwezig bent bij KCVO, dan gaat de rest vanzelf. De eerste aftrap is al om 9.30 uur!

Toegevoegd op: 24 Augustus 2020